Rr. "Don Bosko", Tiranë, AL

Rreth Laboratorit @-aligners

Një laborator dedikuar kërkimit dhe përmirësimit të vazhduar teknologjik.

Një investim i laboratorit dentar AT-Group që operon prej vitesh në tregun rajonal me standard dhe profesionalizëm. Pas vitesh kërkimi dhe studimi, sjell “ALIGNING WITH TRANSPARENCY” si risi në fushën e drejtimit transparent, e cila synon të rrisë pritshmëritë dhe efektivietin në spektrin dentar. Laboratori është i pajisur me teknologjinë dhe makineritë më të fundit. Të gjitha produktet punohen me Materiale të Çertifikuara Europiane për të garantuar rezultate fikse nën kujdesin dhe mbikëqyrjen e mjekëve më të mirë dhe specialistëve të fushës.

Fillo trajtimin tënd me @-aligners