Rr. "Don Bosko", Tiranë, AL

Shërbimet tona klinike

Drejtim transparent me maskerinat @-aligners!

Specialistet e laboratorit @-aligners do të ndjekin hap pas hapi rastin tuaj klinik. Procedura fillon me një skanim 3D të gojës tuaj i cili i ndihmon ata të shqyrtojnë problemin dhe të nxjerrin konkluzione në lidhje me trajtimin që ju nevojitet. Gjatë gjithë trajtimit do t’ju udhëzojne për mënyrën si ti vendosni dhe përdorni maskerinat; kohën gjatë së cilës duhet ti vendosni deri në rezultatin e parashikuar, pavarësisht nga rasti, sado i ndërlikuar të jetë ai.

Rastet që trajtohen!

Shumë njerëz besojnë se maskerinat transparente janë efektive vetëm në trajtimin e çështjeve të vogla ortodontike. Dhe kështu lind pyetja: A është i duhuri për ju trajtimi @-aligners?

Fakti është që për 96% të njerëzve përgjigja është PO. Nëse thjesht doni ta doni buzëqeshjen tuaj pak më shumë, nese mendoni se keni një rast veçanërisht të vështirë (nisur nga problemet e nofullës deri tek keq-vendosja e dhëmbëve), nëse jeni adoleshent dhe dhëmbët tuaj po zhvillohen akoma, shikoni se çfarë mund të bëjë trajtimi @-aligners për ju.

Nga lëvizja më e thjeshtë e dhëmbëve te rastet më komplekse, teknologjia “ALIGNING WITH TRANSPARENCY” mund t’ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja klinike.

Fillo trajtimin tënd me @-aligners