Rr. "Don Bosko", Tiranë, AL

OVERBITE

 

Një overbite është kur dhëmbët tuaj të sipërm të përparmë mbivendosen me dhëmbët tuaj të poshtëm të përparmë. Shumica e njerëzve kanë të paktën pak “overbite”.

Kur “overbite” juaj është shumë i madh, mjeku mund t’ju tregojë se keni një kafshim të thellë. Kjo mund të shkaktojë probleme, nga veshja e dhëmbëve tuaj deri në dhimbje të nofullës. Mjekët përdorin një përqindje për të përshkruar overbite-n, dhe 5 deri në 25% është ideale.

Po, @ – aligners mund të rregullojnë një overbite të tepërt ose të thellë.

 

Pyetjet më të shpeshta

Ju vendosni konsultën me mjekun për të studiuar rastin. Pasi përcaktohet që rasti mund të trajtohet me drejtimin transparent, bëhet skanimi 3D nga i cili nxirret kalendari total me rezultatin final që pritet.
Çdo rast është i personalizuar dhe varion nga komplikacioni që ka për tu trajtuar. Përgjithësisht maskerinat janë zgjidhje optimale në kosto-kohë, duke ju sjellë rezultat më të shpejtë se trajtimi me tela.
Plani duhet ndjekur sipas llogaritjeve kompjuterike ekzakte. Nëse humbni një maskerinë duhet të paraqiteni menjëherë tek mjeku që ju ndjek për t’ju dhënë zgjidhjen më të shpejtë të zëvendësimit.
Çdo maskerinë duhet mbajtur 20-22 orë në ditë. Pra ajo duhet hequr vetëm në rastet e konsumimit të ushqimit dhe pastrimit të dhëmbëve. Mbajtja e tyre nuk ju pengon aktivitetin ditor, kështu që janë lehtësisht të menaxhueshme.
Fillo trajtimin tënd me @-aligners

contact us

brochure at

pdf file
size: 0 kb

Opening Hours

Monday - Friday
9.30 - 21.00
Saturday
10.00 - 16.00
Sunday
9.30 - 18.00