Rr. "Don Bosko", Tiranë, AL

UNDERBITE

 

Një “underbite” është kur mbyllni gojën dhe dhëmbët tuaj të poshtëm të përparmë janë të vendosur përpara dhëmbëve tuaj të sipërm. Në shumë raste, ky është në fakt një problem i nofullës tuaj të poshtme që është shumë përpara.

Një “underbite” mund ta bëjë të vështirë përtypjen e duhur dhe të folurit qartë, dhe kjo mund të shkaktojë që dhëmbët tuaj të konsumohen më shpejt.

Po, @ – aligners mund të rregullojnë disa raste të “underbite”. Nënshtrimet e rënda mund të kërkojnë trajtim me @-aligner të kombinuar me kirurgji.

 

Pyetjet më të shpeshta

Ju vendosni konsultën me mjekun për të studiuar rastin. Pasi përcaktohet që rasti mund të trajtohet me drejtimin transparent, bëhet skanimi 3D nga i cili nxirret kalendari total me rezultatin final që pritet.
Çdo rast është i personalizuar dhe varion nga komplikacioni që ka për tu trajtuar. Përgjithësisht maskerinat janë zgjidhje optimale në kosto-kohë, duke ju sjellë rezultat më të shpejtë se trajtimi me tela.
Plani duhet ndjekur sipas llogaritjeve kompjuterike ekzakte. Nëse humbni një maskerinë duhet të paraqiteni menjëherë tek mjeku që ju ndjek për t’ju dhënë zgjidhjen më të shpejtë të zëvendësimit.
Çdo maskerinë duhet mbajtur 20-22 orë në ditë. Pra ajo duhet hequr vetëm në rastet e konsumimit të ushqimit dhe pastrimit të dhëmbëve. Mbajtja e tyre nuk ju pengon aktivitetin ditor, kështu që janë lehtësisht të menaxhueshme.
Fillo trajtimin tënd me @-aligners

contact us

brochure at

pdf file
size: 0 kb

Opening Hours

Monday - Friday
9.30 - 21.00
Saturday
10.00 - 16.00
Sunday
9.30 - 18.00