Rr. "Don Bosko", Tiranë, AL

CROSSBITE

 

Kur mbyllni gojën dhe disa nga dhëmbët tuaj të sipërm janë vendosur brenda dhëmbëve tuaj të poshtëm – në vend se në pjesën e jashtme, siç do të bënin zakonisht – mjeku juaj e quan këtë një kafshim i kryqëzuar.

Një kafshim i kryqëzuar mund të bëjë që dhëmbët tuaj të prishen ose copëtohen. Kjo gjithashtu mund të bëjë që mishrat tuaj të fillojnë të tërhiqen ose të bëjnë shumë pak mbi vijën tuaj të mishit të dhëmbëve. Ky lloj dëmtimi mund të çojë në probleme të dhimbshme të mishit të dhëmbëve ose madje edhe humbje të kockave.

Po, @ -aligners mund të rregullojë disa lloje të crossbite.

 

Pyetjet më të shpeshta

Ju vendosni konsultën me mjekun për të studiuar rastin. Pasi përcaktohet që rasti mund të trajtohet me drejtimin transparent, bëhet skanimi 3D nga i cili nxirret kalendari total me rezultatin final që pritet.
Çdo rast është i personalizuar dhe varion nga komplikacioni që ka për tu trajtuar. Përgjithësisht maskerinat janë zgjidhje optimale në kosto-kohë, duke ju sjellë rezultat më të shpejtë se trajtimi me tela.
Plani duhet ndjekur sipas llogaritjeve kompjuterike ekzakte. Nëse humbni një maskerinë duhet të paraqiteni menjëherë tek mjeku që ju ndjek për t’ju dhënë zgjidhjen më të shpejtë të zëvendësimit.
Çdo maskerinë duhet mbajtur 20-22 orë në ditë. Pra ajo duhet hequr vetëm në rastet e konsumimit të ushqimit dhe pastrimit të dhëmbëve. Mbajtja e tyre nuk ju pengon aktivitetin ditor, kështu që janë lehtësisht të menaxhueshme.
Fillo trajtimin tënd me @-aligners

contact us

brochure at

pdf file
size: 0 kb

Opening Hours

Monday - Friday
9.30 - 21.00
Saturday
10.00 - 16.00
Sunday
9.30 - 18.00